skip to Main Content
Tradiční zabijačka na Sulické

Tradiční zabijačka na Sulické

Začátek roku je u nás tradičně ve znamení zabijačky. Ve čtvrtek 2. února nám páni řezníci dovezli již upravené maso, které u nás zpracovali. Klienti tak měli možnost vidět, jak se vaří maso na guláš či ovar, zkusit si výrobu jitrnic, jelit i jejich špejlování a připomenout si tuto tradiční akci.
Čekání na zabijačkový guláš k obědu si dopoledne mohli klienti zpříjemnit něčím sladkým v kavárně nebo grilovanou klobásou. Celou atmosféru dotvářely vůně, které se  od rána linuly z kuchyně i z venku, a také hudba. Pánové řezníci už u nás byli poněkolikáté a pod taktovkou vedoucího domácnosti Drahoše i Gábiny a jejího týmu všechno klapalo. Věříme, že si to klienti i letos skvěle užili a že jim guláš, jitrnice, jelito, ovar či tlačenka chutnaly stejně dobře jako loni!
Back To Top